A törökországi földrengések áldozatainak gyógyszerrel történő ellátása

HÁTTÉR

2023. február 6-án bekövetkezett földrengések több, mint 50 000 ember életét követelték Törökországban és Szíriában, miközben 1,5 millió ember vált hajléktalanná.

PROGRAMADATOK

IDŐTARTAM

2023

TÁMOGATÓK

Hungary Helps Ügynökség

KÖLTSÉGVETÉS

20 000 000 Ft

CÉLJAINK

Azonnali humanitárius segítségnyújtásként a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Hungary Helps Ügynökség támogatásával 20 000 000 HUF értékű gyógyszerszállítmányt küldött a török lakosság megsegítésére.

HOGYAN SEGÍTÜNK

Az öt raklapnyi gyógyszeradományt a Szeretetszolgálat a helyi török szakemberek által megadott szükségleteknek megfelelően állította össze: gyermek és felnőtt láz- és fájdalomcsillapítók, gyulladáscsökkentők, antibiotikumok, vérnyomáscsökkentők, valamint 1000 liter infúzió, fecskendők és sebek ellátásához szükséges kötszerek kerültek a szállítmányba. A Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Hungary Helps és a Máltai Szeretetszolgálat közös szállítmányát Kecskeméten pakolták repülőgépre, és február 27-én érkezett meg Törökországba.

GALÉRIA

A program képekben

© 2024 Minden jog fenntartva! Magyar Máltai Szeretetszolgálat Az Év Honlapja Minőségi Díj 2021Az oldalt pro bono készítetteAz honlapon közölt tartalmak, képi és írásos elemek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és azok készítőinek szellemi termékei és tulajdonát képezik. Átvetelük, újra közlésük, további felhasználásuk egyéb célokra, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat előzetes engedélye, hozzájárulása nélkül etikátlan és nem megengedett. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló törvényben foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül. A 2017. évi LXXVI. törvény alapján a Magyar Máltai Szeretetszolgálat külföldről támogatott szervezetnek minősül.