1
Észak-Amerika
2
Dél-Amerika
3
Európa
4
Afrika
5
Közel-Kelet
6
Ázsia
Világtérkép
1

Észak- és Dél-Amerika, ellentétben a Közel-Kelettel vagy a szubszaharai Afrikával, nem tartozik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hagyományos aktivitási területei közé. Az elmúlt években azonban számos humanitárius kezdeményezést indított, vagy vállalt bennük szerepet a Szeretetszolgálat, elsősorban azonban Latin-Amerikában, de Észak-Amerikában is. Azonban élő kapcsolatban állunk az észak-amerikai magyar diaszpóra közösségeivel is, különösen szoros együttműködésben a minnesotai magyarokkal.

Bővebben

 • 15 mFtaktuális projekt összérték
 • 5%a teljes program arányból
2

Venezuelában és Kolumbiában, megismerve e területek gazdasági egyenlőtlenségeiből fakadó problémákat és az ott élők súlyos, máshoz alig mérhető nyomorát, számos alkalommal juttattak el tárgyi vagy anyagi segítséget a magyar Máltaik: támogatták a helyi Máltai segélyszervezetek munkáját, erősítették a menekülteket és városi szegregátumokban (úgynevezett favelákban vagy barriokban) élők egészségügyi és szociális ellátását.

Bővebben

 • 50 mFtaktuális projekt összérték
 • 10%a teljes program arányból
3

A magyar Máltaiak humanitárius vagy fejlesztő projektjei Ukrajnában, Kárpátalján, Erdélyben és Szerbiában valósultak, valósulnak meg. A szórványban élők támogatását a Magyar Máltai Szeretetszolgálat megalakulásától kezdődően kiemelt feladatának tekinti. De jelen vagyunk az olaszroszági Lampedusa szigetén is.

Bővebben

 • 150 mFtaktuális projekt összérték
 • 30%a teljes program arányból
4

Afrika a világ legszegényebb és legkevésbé fejlett területe. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2010 óta vesz részt Kelet-Afrika városi nyomornegyedeinek vízügyi és higiénés, szanitációs fejlesztésében. Célunk, hogy halmozott (lakhatási, foglalkoztatási, oktatási) problémákkal küzdő személyek és közösségek helyzetét olyan megoldásokkal javítsuk, amelyek a lehető legjobb és legmegfelelőbb válaszokat adhatják.

Bővebben

 • 55 mFtaktuális projekt összérték
 • 20%a teljes program arányból
5

A Közel-Kelet, mint a kereszténység bölcsője, elsősorban elnökünk, Kozma Imre atya hatására, a Szeretetszolgálat alakulásától kezdve kiemelt jelentőséggel bír a szervezet számára. A kilencvenes évek végén, majd a kétezres évek elején számos humanitárius segélyprogramot szerveztek a magyar Máltaiak, elsősorban Libanonban, Jordániában és a Palesztin Autonóm Területeken.

Bővebben

 • 400 mFtaktuális projekt összérték
 • 45%a teljes program arányból
6

Ázsia és a Csendes-óceáni-szigetek a világ katasztrófa által leginkább sújtott régiója. Az itt élők számára az emberi és természeti krízisek az élet mindennapi valóságához tartoznak. Annak ellenére, hogy egyes ázsiai területek kiemelkedő gazdasági teljesítményt értek el, a világ konfliktusainak több mint egynegyede Ázsiában zajlik és a világ szegényeinek kétharmada is itt él. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat hosszú ideje dolgozik Ázsia egyes területein.

Bővebben

 • 30 mFtaktuális projekt összérték
 • 15%a teljes program arányból